szukam samochodu do 12tys.zł i mam mały dylemat bo tyle tego a rynku a jak sie czegoś szuka to sam nie wiem na czym zawiesić oko. Może ktoś mi doradzi??
Trzeba by właśnie określić swoje preferencje i potrzeby.
Każdy kierowca wie jakim autem mu sie lepiej jeździ, głównie gabaryty
trzeba by wiedzieć jaka bryła by nam się przydała, sedan ? kombi hatchback ? ilość drzwi
A potem określić mniej więcej te parametry w wyszukiwarkach ogłoszeń motoryzacyjnych i czekać aż serce zabije do jakiegoś autka
generalnie powiem tak napewno nie kombi hatchback albo sedan jestem stosunkowa młoda osoba i potrzebuje samochód tak na 3-5 lat. wiem ze w kazde auto bede musiał zainwestowac po jakism czasie jakas sume ale wolałbym auto o dobrej opinie. przed chwila oglądałem także Hyundai Coupe co o tym myslicie??
Jesienno-zimowy poślizg - czarny lód i niebezpieczne liście Wciąż mamy przewagę jesiennych warunków na drodze które często powodują zwiększone ryzyko poślizgu. Koła samochodu mogą utracić przyczepność z powodu deszczu, zbutwiałych liści czy czarnego lodu pokrywającego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.