REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja bym odpuścił Audi bo nawet jak znajdziesz w miarę dobre to koszty utrzymania będą większe niż przy podanych wyżej modelach.Karchola napisał(a):Ostatnio wysoce nastawiłam się na zakup audi a4 lub a6 ale niestety na forum przeczytałam,że większość tych samochodów w moim budżecie to szroty z cofanym kilkukrotnie licznikiem
Karchola napisał(a):Volvo v50 oglądałam ale jak na tak duże auto ma ono stosunkowo mały bagażnik, nie jest aż tak pojemny, jest zdecydowanie mniej awaryjny ale za to koszty napraw dadzą się we znaki więc opel chyba będzie lepszą decyzją
zdecydowanie szukaj w swoich okolicach. Co zrobisz, jeśli auto oddalone o 400km od Twojego miejsca zamieszkania przez telefon było w super stanie, a po dojechaniu na miejsce okaże się, że to niewart zakupu gruz? Szukaj max 50 w wyjątkowych przypadkach 100km od domu.Karchola napisał(a):Zastanawiam się też czy lepiej szukać samochodu w swoich okolicach i pojeździć z jednym mechanikiem czy powinnam szukać gdziekolwiek ciekawych ofert i niech lokalny mechanik się wypowie.
w zasadzie 3/4 z tego to rzeczy eksploatacyjne, które będą do zrobienia w niemal każdym aucie (cewki i świece zwłaszcza na LPG)Karchola napisał(a):rozrząd do wymiany, silnik się poci, cewki i świece do wymiany, jedno lusterko zbite
Karchola napisał(a): Jest jedna astra całkiem okej lakierniczo, juz w gazie ale rozrząd do wymiany
Karchola napisał(a): silnik się poci
Karchola napisał(a): jedno lusterko zbite