Rayso napisał(a):Łecz w końcu padł wybór na toyotę lecz ta opinia mechanika mnie zbiła z tego i dlatego ponownie pytam.
Ale co Ci powiedział mechanik? Coś o lpg + tojota?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
co rok to gruba przesada, można to spokojnie pomnożyć x5Rayso napisał(a):A dokładnie co rok 2 tys na zabezpieczenie to jednak jest koszt.
choćby nawet to : przepiaskowanie całego spodu do gołego, na to podkład i konserwacja u mnie kolega bierze 1000zł na tą chwilę ... i to powinno załatwić temat na 3-5 lat. A takim samochodem to przecież do końca życia nie będziesz nim jeździł..kupić...zrobić co trzeba ..pojeździć 5-6 lat ...sprzedać i kupić następne. A ludzie panikują jak z koronawirusem
Rayso napisał(a):Avensis mało awaryjny i ogólnie niedrogi w utrzymaniu gdyby nie ten gaz na którym mi zależy i ta korozja pod spodem. A dokładnie co rok 2 tys na zabezpieczenie to jednak jest koszt.
Rayso napisał(a):A z gazem rozumiem nie będzie problemu jeśli będę co 30 tys regulował te zawory?
Rayso napisał(a):to Audi a4
Rayso napisał(a):No a jak inne auta z tego segmentu wypadają pod względem korozji np to Audi a4 bądź skoda octavia II lub Volvo?
andrewb25 napisał(a):o całodniowym odlądaniu , mierzeniu, ważeniu, później dzień na "przespanie się z tematem" zadzwonił że jednak nie kupi bo go przerasta finansowo...... ręce opadają
andrewb25 napisał(a):czego nie powiem o Audi A4
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]