Auto do 20-25 tys zlotych (5-6 tys euro)

31 Lip 2011, 14:21

Witam. Tak jak w Temacie poszukuje auta do określonej kwoty w temacie. Zależy mi też na tym aby autko miało pojemność od 1800-2000 cm3 oraz powyżej 120 km. Do tego żeby to było jakieś większe autko np. sedan bądź kombi. Rocznie będzie przejeżdżane gdzieś około 15-20 tyś. kilometrów. I rocznik powinien być od 2001- jak najnowższy :) Ja zastanawiałem się jak na razie nad Audi a4, bądź BMW 3 oraz Volkswagen Passat. Ale wciąż nie mogę się zdecydować. Pomóżcie mi proszę przy wyborze auta :) Dodam że chce auto z Niemiec, bo w Polsce ciężej znaleźć auto w dobrym stanie :)
aril0
Obserwowany

31 Lip 2011, 15:08

Wszystkie trzy podane przez ciebie jest ciężko kupić w stanie w miarę przystępnym. Ale jeśli z tych trzech miałbym wybierać postawiłbym zapewne na E46 lub Passata B5 FL o ile znalazłoby się coś zachowane w oryginale.
Spoza listy Citroen C5 jest ciekawą propozycją oraz Vectra C, Focus II, Alfa 156 JTD
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

01 Sie 2011, 17:47

Również zastanawiałem się nad mazda 6, 2003 rok co o Tym sądzicie ??
aril0
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Caddy 4MOTION
    Volkswagen Caddy z napędem na cztery koła oferowany jest od 2009 roku. W 2010 roku marka zaprezentowała nową wersję tego najbardziej popularnego samochodu dostawczego Volkswagena w Polsce. Samochód został udoskonalony ...