Auto do 20 tys, które wybrać?

29 Sty 2019, 12:17

W porządku. W takim razie załóżmy, że zmniejszam budżet do 15 000 czyli według Was auto powinno mieścić się w granicach do 13 000. Moje wymagania właściwie nie są duże. Auta będę używał nieduzo bo pracuje cały tydzień gdzie nawet nie muszę dojeżdżać. Głównie to będą weekendy. Myślę że będę robił jakieś 20 000 km maks w ciągu roku, także mało. Celuje w auta które nie są zbyt stare czyli takie przykładowo od 2004 roku w górę, żeby ładnie się zbierały i miały coś fajnego do zaoferowania w aspekcie wyposażenia. Żeby szyby nie były na korbkę, a kierownica jak w Ursusie.
E46 mi się nie podoba, Vectra hmm, może się do niej przekonam bo słyszałem że jest mocnym autem, nie psuje się, a to ważne. Moją uwagę zwraca też Peugeot 407 który da się znaleźć do tej kwoty. Fajne są auta w Coupe, ale ładnym sedanem nie pogardzę. Bardzo mnie zainteresowała zwykła Astra o której rozmawialiśmy. Ale szukam dalej jakiejś perełki, może coś mi wpadnie w oko :yes: Tak na marginesie. Preferujecie auta w dieslu czy benz/gaz
micbla
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota Hilux 1968 rok
    Projektanci pierwszego Hiluxa raczej nie byli świadomi, że to właśnie ta nazwa stanie się synonimem niezawodności. Hilux jest znany z tego, że nie sprawi zawodu w najtrudniejszych warunkach terenowych na świecie. W 2003 roku ...