Dzięki wszystkim za zainteresowanie
![Uśmiechnięty :)]()
dzida napisał(a):Albo mi się wydaje albo jesteś z Frampola patrzą po wytypowanych miastach
Całkiem blisko, Janów Lubelski
dzida napisał(a):Ogólnie w naszych rejonach jest straszna lipa jeśli chodzi o auta - 95% to komisy i handlarze. Sąsiadce szukamy auta za 10tys. już z miesiąc ale tam fakt utrudnia to, że kobieta byle czym nie pojeździ.
Ogólnie trzeba sprawdzać codziennie nowe ogłoszenia. Coś się w końcu trafi.
Sprawdzam codziennie od dwóch tygodni i chociaż mam słabą wiedzę to wydaje mi się, że jakieś dwie/trzy oferty były dosyć interesujące, i pewnie takie były, bo ogłoszeń już nie ma
![Kwaśna mina :/]()
Podsumowując jest lekka posucha.
Natomiast, muszę zaznaczyć, że mieszkam na stałe w Krakowie i coraz częściej myślę, aby znaleźć coś tutaj na miejscu. W tej chwili szukam jeszcze w mojej rodzinnej okolicy, gdyż mam tam osoby, które znają się na samochodach i są w stanie je dokładnie sprawdzić.
Koniu napisał(a):Podsyłam kilka ciekawych ofert, Biłgoraj +/- 100km:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
1. Saab - bardzo ładnie się prezentuje, pewnie gdyby był tańszy to chętnie bym obejrzał. Natomiast jeżeli mam nagiąć lekko budżet to wolałbym szukać czegoś bardziej - tutaj brakuje mi odpowiedniego słowa - nie wiem, sprawdzonego/prestiżowego (chociaż to mało trafne określenie w budżecie 20k
).
2. BMW 5 - ładna, chociaż w ogóle nie biorę piątek pod uwagę. Jakoś zbytnio nie przekonuje mnie linia nadwozia.
3. BMW 3 - super wygląd, niby szukałem takiej po lifcie, ale ta prezentuje się niesamowicie. Ciekawe jak wygląda na tych drugich kołach. Jeżeli niczego nie znajdę i będzie nadal stała to pewnie zechcę obejrzeć. Na razie się powstrzymam ze względu na odległość (150km) i ograniczony czas (tylko weekendy)
4. Audi A3 jak najbardziej natomiast tylko i wyłącznie wersja 8P
8L zupełnie nie trafia w moje gusta.
Dzięki za oferty. DAły do myślenia, zacznę szukać trójek również przed liftem i pomyślę o tych Saabach
dzida napisał(a):Sasiad miał podobne typy do Twoich i szukał auta 3 miesiące. W końcu kupił Saaba 9-3 w Zamościu w komisie i niby nie był zły, bo ani rdzy ani śladu wypadku jednak 3 razy się już zepsuł i ma teraz jedną problematyczną usterkę.
Gdzieś, w którymś z tematów mi się to chyba przewinęło. Ktoś właśnie pisał o Saabie z "super antykradzieżowym systemem" składającym się z dwóch kluczyków, jednym do zamykania a drugim do odpalania
dzida napisał(a):Zobacz:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł](choć nie ma zaznaczonej opcji bezwypadkowy)
a tu trochę polecę klasykiem ale piękny
![Crying or Very sad :cry:]()
(poza cygańskimi dywanami
![Mr. Green :mrgreen:]()
):
[link do oferty na Allegro wygasł]nawet IS 200 są 3 szt. ale tylko ten jakoś wygląda:
[link do oferty na Allegro wygasł][link do oferty na Allegro wygasł]Ogólnie trzeba sprawdzać codziennie nowe ogłoszenia. Coś się w końcu trafi.
P.S.
Tego nawet nie skomentuję
[link do oferty na Allegro wygasł]
1. Audi A4 bardzo ciekawe i ładne. Jeżeli starczy czasu w sobotę to chętnie obejrzę.
2. Renault - aż takim entuzjastą czterech kółek nie jestem
Po dywanikach wnioskuję, że sprowadzone z Rosji
![Szczęśliwy :D]()
3. Lexus ładny, ale automat. Nie powinienem się pewnie uprzedzać, bo nigdy nie jeździłem automatem, ale jakoś tak dziwnie mieć dwa pedały jak w rowerze
![Szczęśliwy :D]()
Ale pewnie super wygodnie, zwłaszcza jak będę stał w korkach w Krakowie
4. Octavia jednak trochę zbyt kwadratowa
Najlepsze Audi TT w wersji RS8 supeeer! Te "elementy" z przodu to pewnie schodki, dzięki którym jest ułatwiony dostęp pod maskę