Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lukasz90uk napisał(a):Audi a4 b6 z silnikiem 1.9tdi bądź 1.8t , co powiecie o silnikach 2.0 ?
Audi a4 b7 i tutaj nie wiem jaki silnik ?
Audi a4 b8 - podobno ten model tylko ładnie wygląda, a wszystkie silniki są do bani?
Audi a6 c5 i tutaj silnik 1.9t z tym,że nie wiem czy bedzie nie za słaby na taką bude ?
959 napisał(a):wyraznie zaznaczylem ze to 40k to pewnie taka sama bzudra jak wasze 10k za wtryski do diesla, wystarczy czytac ze zrozumieniem
959 napisał(a):Widzialem gdzies informacje o 40000zl, ale nie interesuje mnie to az tak bardzo zeby dzwonic do aso i pytac o tego brzydala
959 napisał(a):Nic nie obnazasz chlopaczku, po prostu nienawisc do niemieckiej motoryzacji zakrywa Ci trzezwe spojrzenie na swiat
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
959 napisał(a): Racja wyglad kwestia gustu, tylko patrzac realnie - jakie sa koszty napraw 10letniej hybrydy, w dodatku lexusa? Dam teraz tak samo idiotyczny argument jak wy z dieslami(wtryski pare tysiecy i inne bzdety) - nowe baterie do tego cudaka kosztuja 40tysiecy zlotych Poza tym ta skrzynia cvt, trzeba byc masochista zeby swiadomie
Poza tym ta skrzynia cvt, trzeba byc masochista, zeby swiadomie cos takiego wybrac.
dzida napisał(a):1. U nas były Hondy Accord VIII i beny i diesle i jakoś nie było jak opisujesz.
959 napisał(a):Pogrubilem Ci, żebyś sie odnalazl
959 napisał(a):2.0tdi to udany silnik i jeden przypadek, samochodu traktowanego przez przedstawiciela handlowego tego nie zmieni
959 napisał(a): Jak chwile poszukasz to znajdziesz na allegro niejednego japonca z zatarta benzyna.