Auto do 20tys. Kombi/sedan

03 Gru 2021, 19:49

Najtańsze są już nawet w okolicy 16-17 tyś z tego co widzę w ogłoszeniach a najdroższe dochodzą do 30 więc myślę że za 20 coś bym znalazł Volvo przeglądałem i też nie ma jakoś wielkiego wyboru
Pawko1
Nowicjusz

03 Gru 2021, 20:41

Obejrzyj i się przekonaj, tyle i pozostaje. Ja z doświadczenia mogę powiedzieć, że jeżeli chcesz kupić dobre auto to musisz się kręcić pośród najdroższych egzemplarzy na rynku. Kupisz najtańszy to będzie kompletnym gruzem, kupisz "średni" to doprowadzenie go do bardzo dobrego stanu będzie kosztować więcej niż zakup takiego egzemplarza na starcie. Oczywiście kwestia indywidualna, niektórzy jeżdżą gruzem tylko dlatego, że to model xxx
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

03 Gru 2021, 22:23

Pawko1, a może właśnie Vectra C?
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

łatwiej kupić niż Audi, a masz też turbo.
Jeremias
Początkujący

03 Gru 2021, 22:26

To już nie musi być turbo ale Vectra mi się nie podoba. Ciężko powiem wam coś znaleść sensownego.
Pawko1
Nowicjusz

03 Gru 2021, 22:39

Ok tylko wcześniej coś wspominałeś o silniku, takie 2,0 145 a 2,0 turbo 175 to jednak różnica, a jak wolnossaka akceptujesz to ok.
Jeremias
Początkujący

03 Maj 2022, 21:13

Witam. Wróciłem do szukania auta wcześniej nie miałem po prostu czasu, na tablicy wyskoczyło mi takie ogloszenie
[link do oferty na Olx wygasł]
Co myślicie?
Pawko1
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Dobór oleju do samochodu - zanim napiszesz, przeczytaj
    Ostatnimi czasy nasi forumowicze mają problem z doborem oleju do silników w swoich samochodach, zatem słów kilka na ten temat - do silnika samochodu należy lać olej taki, jaki zaleca producent samochodu. Dotyczy ...