Auto do 25000zl, specyficzne wymagania

29 Kwi 2015, 23:15

Witam, jestem nowy na forum, wiem ze podobnych tematow jest duzo, ale moze mam inne, specyficzne wymagania, jesli ktos kojarzy podobny temat prosze o linka.

Moje wymagania to, auto max do 25000zl, na pewno musi byc 4 drzwiowe. Preferowane sedany lub hatchbacki. Jesli chodzi o moc, to najlepiej jakby bylo powyzej 150km. Nie chodzi o "wyscigowke", ale takze o komfort, podstawowe wyposazenie to automatyczna klimatyzacja. Auto musi miec sportowy charakter. Silnik raczej benzynowy, bo w wiekszosci auto bedzie uzytkowane w miescie, dlatego diesel odpada, preferowane racjonalne spalanie, mam na mysli zeby to nie bylo 20l w miescie. GOLFy i Mazdy z gory odpadaja. Wczesniej i wciaz mam na uwadze Honde Accord VII, ale ciezko jest znalezc dobra bo jest ich na rynku malo. Czekam na opinie i konstruktywne wypowiedzi
byskryscie
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-1925
Auto: Civic 6

29 Kwi 2015, 23:27

Szukaj Accorda VII z polskiego salonu, BMW E46 lub E39 z rzędową szóstką, Lexusa IS200, Volvo S60 2.4.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

30 Kwi 2015, 16:27

Jakieś pomysły jeszcze? Ktoś z doświadczenia?
byskryscie
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-1925
Auto: Civic 6

30 Kwi 2015, 16:30

Jeśli dałbyś radę troszkę dołożyć to za mniej więcej 27-30 tysięcy możesz upolować ładną lagunę 3 z jakąś uturbioną benzynką
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc :)
tomek70
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.3 161
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Akcesoria zimowe – wyposaż swoje auto!
    Mróz potrafi naprawdę narobić sporo szkód, jeżeli chodzi o wygodę i komfort jazdy zimą. Na pewno nieraz musiałeś rano wstawać wcześniej tylko po to, by odpowiednio przygotować Twoje auto do jazdy. Na szczęście ...