Witam Was wszystkich jestem tutaj nowy, ale cos czuje, że częściej będe na tym forum przybywał
![Uśmiechnięty :)]()
Jestem świeżo po ślubie i z żoną postanowiliśmy otworzyć własny interes a do tego potrzebne nam jest auta innego typu niż te które obecnie posiadamy.
1. Auto musi być pojemne. Nie musi to być koniecznie jakiś wielkie kombi typu Volvo v70 czy bmw 5. W grę wchodzą również jakieś fajne suv-y bo i tak będziemy składać tylne siedzenia.
2. Benzyna + LPG Jak to wygląda z autem mający już instalacje gazową? Na co zwracać szczególnie uwage?
Znajduje również auta sprowadzone np z Niemiec z tamtejszą instalacją LPG. Jak to się ma do tej naszej i na co zwracać uwagę przy kupnie takiego auta?
Przede wszystkim jakie auta w tej kategorii pod instalacje gazową nadawałyby się najbardziej?
3. Autem planuje przejechać rocznie co najmniej 40.000 km. Szukam aut z maksymalnym przebiegiem do 180.000km. Niestety jestem świadomy, że znalezienie takiego auta graniczy chyba z cudem
4.
Preferowałbym napęd 4x4. Mieszkamy na wiosce i najbardziej obawiam się jazd o 4 rana do Poznania i spowrotem w warunkach ekstra zimowych. Czasami żona sama by jezdziła dlatego sam czułbym się pewniejszy jakby to był napęd 4x4. Minimalna liczba koni to te 130 co najmniej.
Oto różne typy aut, które znalazłem:
Najbardziej zastanawiam się właśnie nad Outlanderem. Zadowoleni są użytkownicy z bezawaryjności tego benzyniaka i dodatkowo te 200 kucy może cieszyć oko
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]SUZUKI GRAND VITARA
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]HONDA CRV I
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]KIA SPORTAGE
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]SKODA OCTAVIA
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]NISSAN X-TRAIL
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]MAZDA CX 7
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]CHEVROLET CAPTIVA
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]NISSAN QASHQAI
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]SUBARU FORESTER
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]SUBARU OUTBACK
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]