Witam jestem młodym kierowca, poszukuje pierwszego samochodu do 3000zł Skupiłem sie na hondzie civic V 91-95 (hatchback) , bardzo mi się podoba ale nie wiem czy warto kupować ten samochód. fajnie jakby autko bylo z lpg ale nie musi byc
Pewnie,że warto czemu nie? Zobacz jeszcze na: Hondę Concerto [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Toyota Corolla E10 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Suzuki baleno [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Hyundai Accent [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jeszcze możesz się rozejrzeć za Hondą Civic IV albo Civic Shuttle [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
nie chce opla moja mama i siostra mają ople i juz mi się przejadły pozatym szukam bardziej dynamicznego auta. z drugiej strony mozna sie zastanowic bo super zadbana ale chyba raczej nie co myślicie o tym [link do oferty na Olx wygasł] i [link do oferty na Olx wygasł]
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Przed wyjazdem w dłuższą trasę sprawdź ciśnienie w oponach! Zbliżają się wakacje kiedy to częściej podróżujemy z rodziną wypoczywając poza domem. Przed dłuższą podróżą trzeba pamiętać o wielu sprawach, ale na pewno nie należy lekceważyć kontroli ciśnienia w oponach – ...
1.Ogarnij jak blacha była robiona, a robiona była na pewno bo połowa lewej strony jest ciemniejsza. 2.Tu rdza wyłazi więc zobacz czy nie ma dziur w podłodze.
A tak dla ścisłości to Civic 75KM ma tyle samo mocy co Astra 75KM
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.