REKLAMA
Rozumiem brak doświadczenia,ale miałem na myśli auto średniej klasy,wielkości.W takim na pewno będziesz się lepiej czuł niż w aucie miejskim.Ja też kiedyś myślałem że małym autem się lepiej jeździ ale jak pierwszy raz wsiadłem w 125p (miałem 126) to odżyłem.Szybko się przyzwyczaiłem.Potem miałem Audi i W123.Jak tylko po mieście to miejskie jest ok ale jak nawet kilkanaście kilometrów poza miasto to coś większego.W auto za taką kasę trzeba będzie trochę włożyć.Jak nie od razu to w ciągu najbliższych miesięcy zaczną się naprawy.Ja średnio po zakupie wkładam 2 tyś.(auto do 5 tyś.) a potem na bieżąco.Jak kupisz małe i zainwestujesz 2-3 tys. kolejne, to będzie ci żal,szkoda go sprzedać po jakimś czasie gdy się okaże że jest za mały,nie wygodny.Dobrze przemyśl ,bo w każde auto w tej cenie trzeba włożyć kasę a przy sprzedaży dostaniesz parę złoty i będziesz sporo kasy w plecy.
I przede wszystkim poczytaj fora !Będziesz wiedział z jakim silnikiem szukać danego modelu.Czy jest trwały,zrywny itd.