Witam, poszukuje auta do 5 tys. najlepiej z okolic Rybnika, Wodzislawia Sl. Auto potrzebowalbym do dojazdow do pracy i na uczelnie (jakies 70 km x 3 dni w tygodniu, 70 % trasa , 30 % miasto).
W zwiazku z tym, ze jestem studentem i nie pracuje na pelen etat, chcialbym zeby auto bylo jak najbardziej ekonomiczne (malo palilo, chociaz wydaje mi sie, ze duzo wiecej pieniedzy moga pochlonac czeste naprawy..). 70 km na dzien to dosc sporo, wiec jesli samochod prezentowalby ze soba jakis poziom komfortu to nie obrazilbym sie
![Razz :P]()
(jezdzilem jakis czas seicentem, da sie ale na pewno do przyjemnych rzeczy to nie nalezy). Fajnie by bylo tez jakby nie bylo z nim pozniej problemow z odsprzedaza, prawdopodobnie za poltorej roku bede chcial wyjechac z kraju wiec bede musial sie pozbyc auta
![Uśmiechnięty :)]()
. Moje typy jakie znalazlem:
Opel corsa 1.4
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Bedzie w tym wiecej miejsca niz w seju ? I co to za dziwna tablica rejestracyjna z tylu :
Audi 80
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]fajne, duze i wygodne pewnie, no i gaz super sprawa, tylko czy za taka cene w ogole to bedzie jezdzic jeszcze. Ta klima to chyba nie ma szans zeby byla sprawna za tak cene?
Opel corsa 1.4
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Z wygladu chyba lepsza niz ta niebieska
Mercedes-Ben 190
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Ta marka:D. I tez duze i wygodne. generalnie takie same obawy jak przy Audi + rocznik praktycznie moj rownolatek xd.
UPDATE: Dowiedzialem sie, ze merc ma 215 k przebiegu na liczniku i trzeba kupic zimowki do niego.
Lanos:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Chyba calkiem wygodny? I gaz.
Uno:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Gaz i korzystna cena.
Astra:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Taki zblizony do Lanosa chyba?
Bede wdzieczny za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam