Auto do 5tys

26 Kwi 2015, 08:53

gural27 napisał(a):http://olx.pl/oferta/volkswagen-passat- ... 27967d3f62
a co powiecie na ten?

Handlarz. Nadal warto?
gural27
Nowicjusz

Zdjęcia: 5
Auto: nie mam

26 Kwi 2015, 09:12

Taa jasne nikt nie kupi Rovera.. handlarz z mojego miasta kupi wszystko co ma cztery koła i jeżdzi :mrgreen:

gural27 poliftowe A4 za 7650zł :no: ja na Twoim miejscu zainteresowałbym się tym [link do oferty na Olx wygasł] przebieg może być autentyczny bo raczej wątpie żeby ktoś go skręcił na 300tys.. zdjęcia zalatują troche photoshopem ale ogólnie auto dość ładnie się prezentuje. Do tego świeżo po przeglądzie więc jeśli nie był załatwiany to powinno być ok.

ferdek979 odnośnie Roverów uderz do kirin88 bo on dobrze zna temat ale z tego co wiem to z częściami jako tako nie ma problemów i nie są przesadnie drogie. Ten MG bardzo ładnie wygląda,ja bym obejrzał.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Kwi 2015, 09:39

Pisałem też żebyś obejrzał Passata ale po co. Lepiej wklejać milion linków. :roll:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

26 Kwi 2015, 12:15

Koniu napisał(a):Pisałem też żebyś obejrzał Passata ale po co. Lepiej wklejać milion linków.

tego szarego z olsztyna ogladalem dzisiaj, straszny trup. granatowego z plonska jutro jade obejrzec
gural27
Nowicjusz

Zdjęcia: 5
Auto: nie mam

26 Kwi 2015, 12:22

Chodzi mi o granatowego. O srebrnym mówiłem że taki sobie ale obejrzeć można..
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Luksusowe SUV-y - które są najtańsze w utrzymaniu?
    Portal analityczny Kelley Blue Book przyjrzał się luksusowym SUV-om, które są najtańsze w zakupie i utrzymaniu w skali pięciu lat. Chociaż badanie przeprowadzono z myślą o amerykańskim rynku, zwycięzcami aż trzech ...