Auto do 7tys. zł

11 Paź 2010, 22:14

Witam. Mam problem, a właściwie moja siostra. Ona szuka auta tak do 7tys. tylko sama nie wie co chce kupić. Na pewno auto musi być oszczedne, czyli z gazem albo diesel (codzienne dojazdy do pracy). Brane sa pod uwage: Fiat Brava, Renault Clio, Peugeot 206 i Alfa 145 (auto kolegi, ktory jest zakochany w alfie i wlozyl w nie duzo kasy. w tym nowa intalacje gazowa w 2009r). Co do Alfy, to nie wiem czy nadaje sie dla kobiety, auto raczej dla fanatykow motoryzacji. A co powiecie na Brava 1.9 TD? [link do autogielda.pl wygasł] Prosze o konkretne wypowiedzi. Pozdrawiam.
frykar
Nowicjusz

12 Paź 2010, 07:13

Brava to dobre auta szczególnie nie z TD ale z JTD,bardzo udana konstrukcja i za te pieniądze mozna taką znaleść w db stanie.
np [link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Paź 2010, 08:30

Z tej czwórki też bym pewnie Bravę wybrał.

PS. Ile km ma do tej pracy? ;)
siebek25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Polak w czołówce Toyota Gazoo Racing Trophy
    Maciej Dreszer zajmuje piąte miejsce w Toyota Gazoo Racing Trophy na półmetku sezonu. W wyjątkowym pucharze dla kierowców wyścigowych i rajdowych Toyot GT86 pula nagród wynosi 80 tys. euro. Toyota od ...