Witam, od września zmieniam pracę będę mieć 90km dziennie do przejazdu. Jeżdżę, również często po mieście i w dalsze trasy. Szukam czegoś w miarę komfortowego. Aktualnie posiadam focusa mk1 1.8 TDCI 115km. Jednak progi go mocno gryzą. A w pełni mi ta moc wystarcza. Sam mam 190cm więc do niskich nie należę. Ford jest moim pierwszym autem. Prawo jazdy od 4 lat. Nie mam pojęcia co wybrać w LPG do 15 tys zł. Można podrzucić też propozycje (Oleśnica Dolnyśląsk +/- 50km)
Tak patrzę że dobry wyborem były by auta takie jak Opel Astra III 1.8, Fiat Punto lub Bravo 1.4 jak oczywiście w Fordzie który miałeś nie było Ci ciasno bo jak nie to trzeba by pomyśleć nad większym autem np. Vectrą.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Nowa SKODA Octavia w wersjach Active, Ambition i Elegance Nowa SKODA Octavia zadebiutuje na polskim rynku już marcu 2013 roku. Samochód będzie oferowany w trzech wersjach wyposażenia: Active , Ambition i Elegance . SKODA Octavia to auto ustanawiające nowe standardy w swoim ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.