Szybki z tym wynalazkiem to masz rację - wsiedliśmy, odpaliliśmy i już
kontrolka - WTF?
![Wink ;)]()
Myśleliśmy, że jest jakiś problem.
Wiecie, to kwota niska (można taniej oczywiście kupić) więc ja się fajerwerków nie spodziewałam, pisałam o wyglądzie bo w sumie to mogę skomentować (na technicznych aspektach się nie znam) - i to że prowadzi się delikatniej, wygodniej i lżej niż paska. Kwestie techniczne - poprosiliśmy znajomego ocenił bo jak coś to i tak on będzie się z tym bawił
W poniedziałek szwagier kupował Jetę, za 47 tyś pojechali z nią na ASO - za badanie zapłacił kolejne 400 zł. Myślałam o tym, ale stwierdziłam, że tyle informacji które zebraliśmy + opinia mechanika powinna wystarczyć. Na chwilę obecną jeździ, działa, nic się nie sypie i oby tak zostało
![Uśmiechnięty :)]()
Jako kupujący chcemy auto za ułamek wartości w stanie "igła" - jako sprzedający chcielibyśmy dostać jak najwięcej - najlepiej max 1k taniej niż kwota jaką daliśmy w salonie
![Wink ;)]()
I to jest normalne. Mój luby szukał auta ze mną - do ilu? do 10 tyś max, chociaż wolałabym 7, żeby zamknąć się w 10 k z jakimiś naprawami + opłatami na start. On: wpisuje w wyszukiwarkę przedział cenowy 5-13 tyś
![Szczęśliwy :D]()
Jetę jak szukali - do ilu? Do 40 tyś max. Cenę sami widzieliście u góry
![Wink ;)]()
Także ja swój plan zrobiłam - kupiłam auto sprawne, do drobnej konserwacji, które mi się podoba i w cenie którą założyłam. Jestem bardzo zadowolona
![Uśmiechnięty :)]()