Witam poszukuje auta rodzinnego w benzynie za okolo 50tys. zastanawiam się nad: honda accord VIII rocznik ok 2012 silnik 2.0 opel insignia rocznik 2013-2014 silnik 1.6 turbo volkswagen passat B7 lub B8 Jezdze miesiecznie nie wiecej niz 500-700 km. Do pracy mam niedaleko wiec diesel niepotrzebny. Moze cos jeszcze innego polecicie??
W Passacie brak dobrych silników, jak VAG to lepiej wziąć nowego z gwarancją ale na takiego brak funduszu. Zobacz: Honda Accord będzie raczej max 2010,silnik dobry wybór.
Zobacz: Avensis wszystkie silniki spoko [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Saab 9-3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Renault Laguna III 2.0/2.0T [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] MB C-klasa 1.0/2.0 Kompressor [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Citroen C5
nester napisał(a):Jezdze miesiecznie nie wiecej niz 500-700 km.
To chyba taxi wyjdzie taniej A tak na poważnie, to ja jestem zwolennikiem japońskiej motoryzacji, więc z wymienionych przez Ciebie tylko honda wchodzi w grę
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Jak bardzo szybkie mogą być minivany? Minivan to z założenia rodzinny samochód, który ma za zadnie przewieźć rodzinę, psa i całkiem pokaźny bagaż z punkt A do punktu B. Takie samochody nie budzą emocji wśród miłośników sportowej jazdy ...
Wodorowa ciężarówka Toyoty na ulicach Los Angeles Mieszkańcy Los Angeles i Long Beach będą mieli niedługo okazję oswoić się z widokiem zaskakująco cichej ciężarówki. 23 października rozpocznie się długofalowy test prototypowego samochodu ciężarowego Toyoty napędzanego ...
Dlatego zwracam sie z prosba do bardziej zaznajomionych co polecaja moim faworytem jak narazie to honda i insignia w miare nowe i male przebiegi maja. Awaryjne tez chyba niebsa za bardzo ??
Accord w każdej wersji silnikowej jest mało awaryjny. Jeśli kupujesz rocznikiem to slaby wybór, bo są drogie ale też potem drogo sprzedaż (niski spadek wartości). Także szkoda patrzeć na rocznik, bo w przypadku Accorda VIII nie ma opcji na rocznik 2012 za 50tys. zł.
A za 50000 nie kupisz auta ? Ludzi kupują za 1000zł i jeżdżą Nie ma sensu dokładać, kupuj auto stanem a nie rocznikiem. Przy Accordzie będziesz musiał wyłożyć więcej niż przy innych ale przy od sprzedaży traci najmniej ze wszystkich.
Ostatnio edytowany przez kyrtapSzn, 25 Sty 2016, 10:12, edytowano w sumie 1 raz
Sprzedam : Volvo v70 03r. d5 PL blachy Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.