Auto oszczedne do 23 ,000zł.

17 Gru 2012, 20:41

Witam chcę zmienić samochód z hondy civic XIII 1.8 16v 140km sedan ,na samochód w podobnej cenie tylko aby był o wiele oszczedniejszy , ta honda pali do 12L benzyny w miescie i z 9-10 w trasie... Mysle ze ta honda pójdzie za 23 tyś , a więc taki mam budżet , jezeli bedzie jakas warta ceny propozycja to dam rade dołożyc jeszcze. A wiec wymagania: skrzynia manualna, oszczedność - moze byc również LPG aby małoawaryjny i tani w eksplotacji. Dobrze by był w miare dynamiczny,tak od 90KM, samochód chcę aby nie był stary , tak od 2005 roku mnie interesują. Czekam na propozycje.
Pozdrawiam.
dyzio94
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 04 2012
Auto: brak

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Silnik z Lexusa RC F będzie napędzany wodorem?
    5-litrowy silnik, który napędza Lexusa RC F, jest przebudowywany po to, by mógł być zasilany wodorem. To sposób na to, by silniki spalinowe, zwłaszcza pięknie brzmiące motory jak lexusowe V8, jeszcze ...