REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu to zostają raczej tylko VANy w których ten trzeci rząd siedzeń ma sens.thomass88 napisał(a):idealnie by było gdyby było 7miejscowe
Ile będzie robił km miesięcznie i jednorazowo? To ważne bo może warto wziąć jakiegoś diesla pod uwagę?thomass88 napisał(a):Jeżdżę głównie w mieście ale zaraz wyprowadzam się pod miasto i trasy dłuższe będą.
Już teraz masz dosyć spory w którym można spokojnie wybierać. Czy rocznikowo przy wyborze auta jesteś jakoś ograniczony?thomass88 napisał(a):Budżet jestem w stanie nagiąć do góry jeszcze trochę.
Bardzo fajne samochody ale u nas najczęściej po jakiś przejściach sprowadzone z USA. Oczywiście można trafić fajnego z udokumentowaną przeszłością. Jeździłem paroma egzemplarzami w celu sprawdzenia i moim zdaniem warto się nad tym samochodem zastanowić. Silnik trwały i dobrze znosi LPG a spalanie jak na tak duże auto nie jest jakieś kosmiczne tylko jak najbardziej mieści się w granicach realnych.thomass88 napisał(a):no chyba że jakieś 3.6
Podoba mi się Grand Voyager od dodge (bo tani i nowszy jak chrysler) ale ta skóra na fotelach mnie odstrasza.