Pionek, jeżdżąc bardzo eko zszedłem do 8,41 l LPG na sto, więc litr mniej benzyny jest osiągalny. Bardziej od prędkości istotny jest rozsądek kierowcy
![Wink ;-)]()
A VTEC tylko sprzyja ekonomicznej jeździe. Dlatego pod względem niezawodności i silnika jestem zadowolony, za to co mnie dobija to jakość wykonania, wyciszenie i walory użytkowe ogółem. Podobno w VII jest już o wiele lepiej. Nie wiem tylko czy chce się przekonywać
![Wink ;-)]()
Panowie, tak jednak myślę, że to nonsens. W tych 15k brak ciekawych aut oprócz A3, ale tutaj znowu silniki takie sobie. Lepiej będzie jednak jak się wstrzymam i odłożę więcej, a w międzyczasie może pojeżdżę po komisach i pooglądam różne auta. Bardzo żałuję, że po rozmowie z łysym odpuszczam Civica UFO, bardzo mi się podobał ale widzę, że co nowsza Honda tym gorsza... Toyota też nic nie ma. Mazda ciąg dalszy wyciszenia jak w 126p.
Może do Renault Megane III gen będę się przymierzal, podobno dobre auto. Albo AR MiTo z turbo. No, jest jeszcze Fiat Bravo, ale ktoś tam psioczył na skrzynie.
Tak właściwie to mówiąc o skrzyniach chciałbym mieć kolejne auto w automacie, byleby trwałym i nieawaryjnym. Coś od 15k do 25k byście polecili?