Auto w okolicach 20.000

17 Maj 2022, 08:07

Najprawdopodobniej wybiorę Civica właśnie, ale niekoniecznie z tych linków, zobaczymy. O co pytać sprzedawcę podczas rozmowy telefonicznej odnośnie tego modelu? Na co zwrócić uwagę podczas oględzin? Na pewno auto ma swoje bolączki. Czytałem, że lubi się psuć sterowanie szyb.
Gość77498

17 Maj 2022, 10:09

Załatw sobie kogoś kto się na tym zna.
W 15 letnim aucie się wszystko może zepsuć
franccc
Stały forumowicz

Przebieg/rok: >50tys. km

17 Maj 2022, 22:48

To swoją drogą, najpierw muszę jednak coś wybrać, bo jest tych modeli trochę. Co myślicie o tej? [link do oferty na Olx wygasł] Słynny Radom :)
Znalazłem jeszcze taką u siebie, ale cena dość wysoka jak za 2006 r. Wiem, wiem, nie ma co patrzeć na przebieg i rocznik tylko stan, ale mimo wszystko. [link do oferty na Olx wygasł]
Gość77498

18 Maj 2022, 07:30

No niestety te Civici trzymają cenę.
Ten z Twojego miasta miał malowana tylną klapę bo widać inny odcień lakieru więc warto dopytać czy sprzedający coś wie na ten temat poza tym ładnie się prezentuje no i masz pod nosem więc obejrzeć nie zaszkodzi a nawet jest wskazane.
Ten z Radomia też ok ale jak wiadomo wzmożona czujność to podstawa.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

18 Maj 2022, 07:35

Czy ktoś z forumowiczów jest może z Radomia i byłby w stanie obejrzeć auto?
Gość77498

18 Maj 2022, 10:08

Ze starszej gwardii raczej nikt.

Tutaj od 1wlasciciela.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rejestracja samochodu z zagranicy krok po kroku
    Rejestracja samochodu z zagranicy ( Holandia ), bez tablic rejestracyjnych, kupiony w komisie. Przed kupnem samochodu robimy pierwszy przegląd techniczny w kraju. Po zakończonym badaniu ( bez znaczenia czy negatywnym czy ...