Gdybym dołożył z 2-3k byłaby szansa na coś bardziej dynamicznego? Kiedyś miałem BMW serii 3, 320D, 2.0 silnik, 174 km chyba, ogromnie miło wspominam to auto. Potem naczytałem się, że jest to problematyczny samochód, części drogie, nie jest bezawaryjny itd. Nie wiem, może i tak, ja z nim problemów przez 2 lata nie miałem na szczęście.
Taka Sonata? Sądząc po cenie raczej gruz.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Generalnie chciałbym coś na granicy komfortu, mocy, w miarę akceptowalnego spalania no i budżetu jaki mam. Wiele z tego co wypadło mi w oko to seria 3. Ryzyko pewnie wzrasta jak się domyślam, przy takim budżecie jak mój no i takich autach jakie obserwuję, ale nie wierzę, że nie można w tych pieniądzach kupić tego co szukam
![Tak :yes:]()