Czas na podsumowanie.
Przypominam założenia:
- Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Po wielu sugestiach z waszej strony oraz tego co widziałem na żywo (giełda + parę sztuk z ogłoszeń) chciałbym coś z tych modeli:
1. Nadal
308 SW 1.6 HDI 112KM - bo mam Peugeota, bo mi się podoba, bo mam zaufanie do tych silników, bo moim zdaniem jest wygodny i pojemny. bo mogę kupić w moim budżecie (+5000zł) auto z roku 2011-2012 Wady: trochę mały wybór (szczególnie w moim regionie) + jak wiekszość francuzów słabo trzymają cenę.
2.
Laguna III diesel 2.0. Auto na które zwróciłem po sugestiach z forum. Byłem widziałem. Jest ładny (chyba lubię francuzy), atrakcyjny wygląd wewnątrz, duzo miejsca z tyłu, pojemny bagażnik. Z tego co widzę wiekszość jest bardzo dobrze wyposażona. Odniosłem bardzo pozytywne wrażenia.
![Tak :yes:]()
Wady: podobnie jak Peugeot słabo trzyma cenę. W moim budżecie (+5000tys.) mogę kupić ciut starszy model w porównaniu z Peugeotem i co za tym idzie też z wiekszym (czasem dużo) przebiegiem.
3.
Mondeo MK4, diesel 2.0. Bardzo ładny (klasycznie), sprawia wrażenie solidnego. Również pojemny + sporo miejsca wewnątrz. Zaletą jest to, że o wiele lepiej trzyma cenę niż francuzy. Wada: raczej rocznik 2008/2009, duże przebiegi. Ciężko w tej cenie o fajną wersję np. Titanium.
Co byście brali?
![Cool 8)]()