Witam wszystkich, od dawna chodzi mi po głowie kupno auta, pisałem z właścicielem, auto jest w Polsce, nie ma silnika, jest z Belgii i ma dokumenty oraz tablice(na zdjęciach były białe właściciel pisał że są i czarne)
Więc teraz pytanie, jest możliwość zarejestrowania takiego auta? Pytam bo chciałbym auto ale nie chcę mieć problemów z rejestracją go potem.
Ale auto jest zarejestrowane w Belgii? Jeżeli tak to myślę że nie powinno być problemu ze sprzedażą. Musisz przejść tylko całą procedurę sprowadzenia auta już bez przywożenia go do Polski bo tu ono jest.
Hyundai HND-9 koncepcyjny model sportowego samochodu coupe Hyundai ujawnia szkice koncepcyjnego modelu HND-9 - sportowego samochodu typu luksusowe coupe. HND-9 jest przykładem stylistyki luksusowego coupe nowej generacji. Nowy Hyundai zostanie zaprezentowany podczas tegorocznych ...
Klakson i agresja - do czego skłonni są kierowcy podczas upałów? W upalne dni kierowcy są bardziej skłonni do agresji na drodze. Jednym z objawów może być nadużywanie sygnałów dźwiękowych(1). Wysoka temperatura na zewnątrz może również obniżać koncentrację oraz wydłużać ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.