Witam
Wcześniej jeździłem Honda Hornet(100km) i od auta oczekuję tego samego uśmiechu na twarzy:)
Szukam auta, które przy spokojnej jeździe nie będzie palic więcej niż 8-10L.
Co do zabawy, to wtedy nie będę zwracał na to uwagi;)
Mieszkam na przedmieściach, także mam możliwośc do pobawienia się osiągami.
Po godzinach na forum i na allegro po prostu już się zakręciłem i potrzebuję Waszej pomocy.
Nie szukam np Passata, ponieważ nie posiadam dzieci, A4 wydaje mi się za spokojne, a Uno turbo...no cóż, osiągi to jednak nie wszystko.
W grę wchodzi BP+sekwencja albo niezłe TDi
Przez głowę przechodziły mi już Civic V,VI gen (vti lub v-tec 125km, hatch i coupe), A3, Eclipse
![Razz :razz:]()
206 s16, Clio williams, SPORT, e30 na rajdowo, e36, Ibiza cupra/TDi, fiat coupe, alfa GTV(piekna) Megane coach, Corolla carlos sainz, celica, saxo vts, 106 rallye(trochę za małe) CRX, MR2 i wiele innych.
Mechanicy odradzili mi francuzy i eclipse- koszty utrzymania
fiat i alfa- jakośc
Clio sport
![Twisted Evil :twisted:]()
niestety nie utrzymam itd itp....
Korci mnie Civic Vti jednak nie wiem jak się ma jego utrzymanie...
A3 jest fajna, chociaż jest bardzo wygodna, a pragnę od auta troszkę takiej ostrości i oporu.
Proszę o pomoc, gdyż osoby patrzące na sprawę z boku mogą mi rzucic nowe światło na oczywiste sprawy:) Pomóżcie mi znaleźc owy złoty środek:)
Z góry dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam
Cały czas będę odpowiadac na pytania aby się dokładniej okreśic:)
Zaznaczam, że pracuję dorywczo/studia. Gdybym miał stałe dochody to jadłbym suchy chleb ale kupił ECLIPSE albo CLIO SPORT
Największą radośc z życia czerpię z jazdy samochodem, jednak muszę się liczyc z kosztami co obcina mi skrzydła;pp
Walczę wewnętrznie pomiędzy zdrowym rozsądkiem, a diabłem tkwiącym we mnie;)
Zastanawiam się mocno pomiędzy A3 i Civic oraz Ibiza Evo2....pomóżcie:)