Witam. Problem jest tego typu że sprowadziłem auto z holandii dwa miesiące temu i dopiero teraz chce je opłacić ( wcześniej brak pieniędzy )
a więc nie mam żadnych opłat, data na RDW jest z początku marca, umowy też.
Wiem że urząd celny interesuje tylko data przekroczenia granicy ale co z urzędem skarbowym? przepisać umowę z aktualną datą żeby nie przydzielili mi jakiejś kary? I czy taki numer przejdzie skoro jest dwa tygodnie na wywiezienie auta z kraju po wypisaniu RDW ?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Przelicznik jednostek ciśnienia - psi ile to bar? Psi to jednostka używana do pomiaru ciśnienia, zwłaszcza w kontekście nauk fizycznych i inżynieryjnych. Jest to skrót od pascal (Pa), który jest miarą jednostkową dla układu SI (Międzynarodowego Systemu Jednostek) ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.