Auto z niemiec do 4500euro

20 Lis 2016, 16:01

witam
na początku chciałbym oznajmić, że jestem słabo zorientowany w motoryzacji, ale trochę poczytałem tutaj i wybrałem kilkanaście aut które mi wpadły w oko

auto będzie użytkowane w niedużym mieście, raz na jakiś czas jakaś trasa dłuższą więc ma to być benzyna (może w niedalekiej przyszłości zastanowiłbym się nad założeniem LPG)
chciałbym żeby auto było zrywne, ale w miarę oszczędne
najbardziej chciałbym sedan/hatchback, ale jak będzie fajna okazja kombi to wezmę
nie ukrywam, że najbardziej wizualnie podoba mi się marka Audi i chyba mam słabość do nich
silnik max 2.0
oto kilka moich wyborów:
1. [link do mobile.de wygasł]
2. [link do mobile.de wygasł]
3. [link do mobile.de wygasł]
4. [link do mobile.de wygasł]
5. [link do mobile.de wygasł]
6. [link do mobile.de wygasł]
7. [link do mobile.de wygasł]
8. [link do mobile.de wygasł]
9. [link do mobile.de wygasł]
10. [link do mobile.de wygasł]
11. [link do mobile.de wygasł]

chciałem Audi A3 8P ale to nie na mój budżet dlatego jest kilka BMW serii 1

mam nadzieję, że pomożecie
symeniuk
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 07 2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Opel Astra G
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

20 Lis 2016, 18:48

"Gudzowski Autohandel"? :shock:

"Automobile an der Fregatte
Wir sprechen: Deutsch, English, Polski"

"Auto - Center F. E. Nehme
Deutsch, English, Français[email widoczny po zalogowaniu] />
SAAB
"!!! NUR FÜR GEWERBETREIBENE !!!"

itd. ... połowa, jak nie większość, albo wszystkie, do odstrzału po dokładnym sprawdzeniu w internecie, a znasz w ogóle niemiecki? - bo jak tak będziesz szukał, to nic dobrego Tobie nie wróżę.

Rada - skup się tylko na ogłoszeniach od osób prywatnych, może zobacz jeszcze na [link do AutoScout24 wygasł] - ale pewnie oferty będą się pokrywały.
tomekdk

20 Lis 2016, 19:24

w sumie aż tak dogłębnie nie sprawdziłem tych ogłoszeń, tylko zwróciłem uwagę na wyposażenie, wygląd, itp
niemieckiego nie znam, ale sprowadzeniem będzie się zajmowała osoba która zna i już to robiła
symeniuk
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 07 2010
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Opel Astra G
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

20 Lis 2016, 20:43

No właśnie widzisz, że trzeba zwracać uwagę na wszystko. Te najtańsze z mobile.de są właśnie z miejsc, gdzie mówią po polsku, w języku rosyjskim, albo sprzedażą zajmują się osoby z korzeniami arabskimi ... i z tych miejsc jest największe ryzyko.
A jak wybierzesz sobie złą ofertę, to osoba, która Ci będzie sprowadzała i tak już nic nie wymyśli, tylko Ci sprowadzi, chociaż nie wiem dokładnie w jaki sposób ten import chcesz sobie ogarnąć.
Ale tak jak "mówię" i widać po moim wcześniejszym komentarzu - diabeł tkwi w szczegółach, dlatego polecam dogłębnie sprawdzać ogłoszenia.
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

MORPHOZ - dane techniczne samochodu koncepcyjnego
    Samochód koncepcyjny Renault MORPHOZ z nadwoziem o długości 4,40 lub 4,80 m (w zależności od wersji) przy szerokości 2 m i wysokości 1,55 m to crossover z napiętymi i zmysłowymi liniami nadwozia. Jego stylistyka łączy ...