Chcę kupić benzynowe auto za 15 tys. Wymagania: - Do jazdy po mieście, kilka razy w roku dłuższe trasy. - W miarę bezawaryjny - Dobre zabezpieczenie antykorozyjne - Większy niż Corsa C - Silnik: myślę, że benzyna 1.6 ok 100KM byłby w sam raz
W oko wpadły mi następujące modele: 1. Focus II 2. Corolla E12 3. Golf IV
Który z nich byście wybrali? Może jakaś inna propozycja?
15k to minimum na Focusa mk2 ale auta w tej cenie będą do poprawek i raczej z kiepskim wyposażeniem. Nie dałbym tyle za Golfa IV zwłaszcza 1.6, Corolla z tych trzech najlepszy wybór. Możesz poszukać Civica VII, Peugeota 307
Ja bym nie brał tego auta zwłaszcza mułowatego 1,6 jak już golf za 15000 zł to szukałbym 1,8T, ten silnik jest przynajmniej fajny ale to auto nic sobą nie reprezentuje. Ja dodaję od siebie hyundaia elantrę.
Bezpieczeństwo Volvo S60 w testach zderzeniowych IIHS Amerykański instytut bezpieczeństwa IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) przeprowadził nowe testy zderzeń czołowych kluczowych samochodów z segmentu D. W testach wzięło udział m.in. Volvo S60, które ...
Badanie techniczne pojazdu będzie dłuższe i bardziej restrykcyjne Diagności mówią o rewolucji, kierowcy o utrudnieniach. Jak będzie naprawdę? Do sejmu trafiła nowelizacja ustawy w której wprowadzone zmiany zaostrzają przeprowadzane badania na stacjach kontroli pojazdów. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.