Auto za 3000

19 Wrz 2010, 21:13

Za daleko masz ale mój znajomy akurat ma na opchnięciu bardzo ładną trójeczkę, zachowaną w oryginale - zarówno karoseria jak i przebieg, od nowości w jego rękach. Motor 1.4 60 KM benzyna, w życiu gazu nie widział, autko praktycznie bezawaryjne. Spala 7/100km w cyklu mieszanym v-max w 4 osoby na autostradzie w stronę Katowic : gps'owe 170 km/h i ani centymetra więcej. Przejechane ma 180 tyś. Rok 1993. Mało jeżdżony, raz w tygodniu jest na myjni, miał rdzę na klapie bagażnika i przednim nadkolu ale znajomy był w warsztacie z nim i już śladu nie ma. Ceni za niego 4 tyś ale myślę, że za jakieś 3600 zł by go sprzedał. Samochód naprawdę jest wyjątkowo zadbany, wart tych pieniędzy.
Sprzedaje go ponieważ rozpoczął budowę domu i kupił już 80 B4 TDI z hakiem - na tym mu zależało najbardziej a golf do targania przyczepki był zwyczajnie za słaby.
Dlatego myślę, że dobrze szukając można trafić ładny egzemplarz.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

20 Wrz 2010, 12:46

Jak wygląda podłoga w Golfie III od pierwszego właściciela? Ciekawi mnie to.

.
dervu
Zaawansowany

Miejscowość: Lublin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Peugeot 106 XSi 16v
Silnik: 1.6 16v TU5J4
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1992

20 Wrz 2010, 15:11

Myślałem jeszcze nad oplem calibrą.
wronek
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

20 Wrz 2010, 16:01

Nie za te pieniądze.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Wrz 2010, 16:30

Wejdź na allegro i zobacz.
wronek
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

20 Wrz 2010, 16:41

Astrę 1 kupisz, ale będzie potrzebowała remontu odsyłam tutaj: https://www.forumsamochodowe.pl/astra-f-vt37857.htm
mateuszlee
Nowicjusz

Miejscowość: biłguś
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fotel samochodowy Toyoty z drukarki 3D
    Fotele samochodowe zazwyczaj nie należą do najwygodniejszych, choć bywają chlubne wyjątki. Producenci mają w tej dziedzinie jeszcze wiele do zrobienia. Dzisiejsze fotele samochodowe konstruowane są z wykorzystaniem dość starych ...
    Oldsmobile F32 - historia zabytkowego samochodu
    Oldsmobile F32 to samochód osobowy produkowany przez amerykańską markę Oldsmobile w latach 1932-1933. Był to luksusowy model samochodu klasy średniej, który cieszył się popularnością ze względu na swoje wyposażenie, ...

20 Wrz 2010, 17:25

Jak chcesz nowszy rocznik to możesz spróbować Espero... ale poza tym to nie znajdziesz nic lepszego jak Golf 2 czy Audi C3 cygaro, może 80 B3. Wszak nie rocznikiem się jeździ... możesz też pomyśleć o Uno.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

20 Wrz 2010, 20:32

wronek napisał(a):Wejdź na allegro i zobacz.

polecam je zobaczyć w realu i jestem pewien że wtedy napewno zmienisz zdanie.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012