REKLAMA
Witam jako iż zdałem nie dawno prawko szukam samochodu w cenie 6000-8000zł. Jestem "fanem" zrywnego i mocniejszego auta. Lubie na pustych drogach depnąć w gaz więc szukam mocniejszego autka. Moje wymagania co do gabloty to żeby był dobry lpg zamontowany, nie palił jak smok 15l/100, abs, wspomaganie kierownicy i mozliwość zamontowania własnego radyjka bo fabryka daje biedne sprzęty. Zastanawiałem się nad golfem 4 1.6, audi a3, fiat stilo, fiat punto wersja 80KM, opel corsa 1.4-1.6. Pojemność silnika najlepiej nie większa niż 1.8 ale w ostateczności (zobacze jak z ubezpieczeniem będzie) 2.0. Auto ma mi służyć na dłużej, tuning będzje ale to później się tym zajme. Ma być tanie w naprawie jak coś poleci w nim i obowiązek, żadnego diesla i automatu. Tylko manual i benzyna + lpg. Z wyglądu lakierniczego nie musi być piękny ale rdza nie jest moim zwolennikiem. To jakie polecacie, czego szukać? Może macie coś fajnego w zakładkach? A no i jak by było już ubezpieczone to było by miło bo wtedy mam całe 7000zł na auto i około 1000zł na ew dorbne wymiany ale wolał bym ich uniknąć zaraz po zakupie. A jak bez ubezpieczenia to muszę troszkę kasy zostawić na ubezpieczenie "rakiety"
//EDIT
Najlepiej jak by było z warszawy i okolice, chyba że jakaś mega okazja trafi się z drugiego końca polski ale wolę tego uniknąć niż pojechać i wrócić bez niczego