Nie pisze całkowicie poważnie kupiłem żonie 5 gena za 1300 zł i poza maglownicą i paskiem rozrządu nic nie robiłem ale to auto służy tylko do jazdy na zakupy więc kilometrów dużo nie robi bo mim sedanem strasznie słabo jej szło parkować straciłem trochę zniżek oc.Jak ktoś się zna to znajdzie za parę grosza coś pewnego a jak nie zna się to ma kłopoty murowane.
Barol - Concerto to jest bliźniak Rover 200,400 // ew coś z Hondy Civic IV i Integry(tutaj większy problem) idzie dopasować. Ale na spokojnie można coś dokupić na forum Concerto czy też z rozbitków.
Jeżeli to prawda to bardzo bobrze trafiłes. Jak ktos dużo nie jezdzi i lubi podlubac w samochodzie to ok Ale nie jak ktos szuka auta na dojazdy do pracy.
Jak przygotować wnętrze samochodu na zimę? Podpowiadamy! Zima w samochodzie może oznaczać nie tylko śnieżne widoki za oknem, ale również… błoto, wilgoć, sól i nieprzyjemne zapachy wewnątrz samochodu! Jeśli chcesz, by wnętrze auta przetrwało zimę w dobrym stylu ...
Parkowanie prostopadłe tyłem w 5 krokach Parkowanie prostopadłe tyłem nie należy do ulubionych manewrów dużej części kierowców. Choć ma liczne zalety, jest zwykle jednym z najsłabiej przećwiczonych sposobów parkowania, zwłaszcza w przypadku ...
W takim budżecie właściciel często zastanawia sie czy oddać na złom czy sprzedać za grosze. Są to podobne pieniądze. Tylko mam pytanie Czy komus kto nie ma dużych funduszy na utrzymanie samochodu i chce auto na dojazdy do pracy polecił byś Honde w cenie złomu ???
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.