REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike1735 napisał(a):Masz 3k i szukasz auta po całej Polsce?
mike1735 napisał(a):Honda od młodego gniewnego więc łatwo pewnie nie miała.
Te auta to same złomy. Skąd jesteś to coś poszukamy?
W pierwszym poście napisałeś, że po przeczytaniu forum doszedłeś do wniosku, że za taką kasę szuka się stanu a nie marki i tego się trzymajmyGatz napisał(a):Nie, w zasadzie linki wrzuciłem dosyć losowo w celu poglądowym. Nie jest mi śpieszno, bee obserwował czy coś takiego pojawi sie w mojej okolicy, kwestia bardziej w tym, czy brać te modele pod uwagę, bo ogólna opinia jest taka, że np. japońskie samochody są drogie w ew. naprawie, chciałem Was o to podpytać, bo nie oszukujmy się, czy to będzie Astra, Punto, czy Civic, w tej cenie na pewno coś do niego dołożyć będzie trzeba.
A ja na podstawie dubeltówki z tyłu i rozpórki pod maską odnoszę zupełnie inne wrażenieGatz napisał(a):Nie wiem skąd taki wniosek, ja po zauważeniu fotelika z tyłu bym obstawiał, że ktoś raczej ostrożnie tym autem jeździł
FireBird napisał(a):+2 dla Golfa III - brat jezdzi juz od kilku lat i jest wniebowziety
dzida napisał(a):ja jakbym miał golfa to byłbym nieszczęśliwy jakby się nawet nie psułwolałbym swojego tandetnego w oczach wielu accenta, który mniej pali i lepiej się zbiera
krikus napisał(a):Nie żyj stereotypami.