23 Sie 2008, 20:58
Dzięki wszystkim za rady, ale napisałem, że niektóre typy samochodów mnie nie interesują, skrajności które wymieniliście: żelazko, cienias( za małe i jak już pisałem chciałbym mieć trochę większe szanse na przeżycie niż 0% w razie nie daj boże czegoś) oraz calibra 2.0(gdybym miał kasę na utrzymanie takiego samochodu....),nie chce aby samochód miał nie wiadomo jakie odejście, chodzi mi o to abym był w stanie bezpiecznie wyprzedzić TIRa na trasie i abym swoją wolną jazdą nie wkurzał innych kierowców, chciałbym kupić auto ze stosunkowo małym silnikiem 1.0-1.5, interesują mnie samochody kompaktowe i segmentu B, hatchback jest typem nadwozia, który preferuje( chociaż nie wykluczam innych typów(oprócz dużego kombi) . Wasze opinie nadal nie odwiodły mnie od chęci zakupu polówki, ale gdyby przydarzyła się okazja to również rozważałbym samochody wymienione przez Was( np uno, swift, golf). ostatnio zarobiłem trochę pieniędzy i kwota jaką mogę przeznaczyć na samochód oscyluje w granicach 4,5 - 5 tysięcy złociszy. Jak macie jeszcze jakieś ciekawe propozycje to może udam Wam się nakłonić mnie do zmiany zdania....