Automat do 45 tys. zł

20 Lis 2021, 13:58

Cześć,

Przyznam się szczerze, że nie jestem znawcą motoryzacji, więc poszukuję samochodu, w który wsiądę i po prostu będę jeździł, bez większych zmartwień.

Rozglądam się za automatem (najlepiej w sedanie), benzyna czy diesel nie ma większego znaczenia, bardziej liczy się natomiast spalanie, smoki na które trzeba studnię z paliwem mnie nie interesują, dlatego pojemność 2.5 to myślę absolutne maximum.

Rocznik od 2010 wzwyż, no i to chyba na tyle.. Co można polecić przy takich wymogach?
BasementBuba
Obserwowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

27 Lis 2021, 12:12

BasementBuba napisał(a):benzyna czy diesel nie ma większego znaczenia, bardziej liczy się natomiast spalanie
No i tu warto by było napisać jakie robisz przebiegi czy dużo jeździsz w trasie lub czy jednorazowe dystanse nie są krótkie.

BasementBuba napisał(a):poszukuję samochodu, w który wsiądę i po prostu będę jeździł, bez większych zmartwień
Mając to na uwadze twoje powyższe stwierdzenie ma spore znaczenie :)
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Kawa w samochodzie - pić czy nie?
    Wielu kierowców stosuje kawę jako środek przeciwdziałający uczuciu zmęczenia wielogodzinną podróżą. Mimo to spożywanie jej w czasie jazdy stanowi potencjalne zagrożenie, ponieważ gorący napój może spowodować ...