REKLAMA
Witam, obecnie jeżdzę poczciwą 14-letnią Polówką, jednak zanosi się na powiększenie rodziny w przyszłym roku, więc chciałbym wymienić auto na dużo nowsze i większe Typ aut jakie mi się podobają to sedany. Generalnie obecnie robię rocznie w granicach 10-12 tys. km, głównie po mieście (Kraków) i trochę za, trasy raczej rzadko, ale może z nowym autem by się to zmieniło Kolega miałby do sprzedania Skodę Rapid za ponad 50 tys. zł rocznik 2019 z przebiegiem 50 tys. km, jednak myślę, czy nie lepiej wtedy dołożyć kilka tysięcy i nie kupić np. nowej z salonu Dacii Logan 2021, która wizualnie również bardzo mi się podoba. Wiem, że Dacia to nie jest jakiś szał, ale oglądając to auto i jego konfigurację oraz wielkość, miałoby ono wszystko czego w zasadzie potrzebuję. Oglądałem różne recenzje tego samochodu i wszyscy generalnie są pozytywnie zaskoczeni tym wozem. Czy Wy również podzielacie takie odczucia? Czy jednak lepiej rozglądnąć się za czymś innym?
Dodam jeszcze, że wielkich wymagań co do auta nie mam. Oprócz tego co wcześniej wspomniałem, wymieniłbym jeszcze, żeby było dość ekonomiczne w spalaniu i tanie w eksploatacji.