REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To prawda.franccc napisał(a):200k na log to sporo
haku33 napisał(a):Co tak patrzyłem trochę po internecie, to ludzie mają niby po 8 / 10 / 14 lat instalacje i piszą, że bez zmian, jest wszystko ok.
haku33 napisał(a):Może nie ma co skreślać samochodu odrazu, co myślicie?
haku33 napisał(a):na co przypatrzyć się bardziej przy ogledzinach
Zawsze warto sobie rozważyć za i przeciw, obejrzeć samochód itd. Sprzedający wychodzi z założenia że masz gaz to jeździsz taniej a to dodatkowy plushaku33 napisał(a):Może nie ma co skreślać samochodu odrazu, co myślicie?
No to już jeden problem można odrzucić ale butla będzie i tak do wymiany więc tu trzeba już liczyć koszt butli plus wymiana na szybko pewnie jakie 800zł no chyba ze zrobisz jej przegląd to będzie trochę taniej ale nie wiadomo czy dostaniesz na kolejne 10 lat.haku33 napisał(a):Reduktor był wymieniany. I to tyle co do instalacji, tak butla do wymiany będzie.
To wszystko zależy... czy na czas były wymieniane filtry, sprawdzane mapy itd. nie jest powiedziane że z góry że będzie źle ale na pewno trzeba przyłożyć się do sprawdzenia takiego samochodu, a i tak wszystkiego raczej nie sprawdzisz.haku33 napisał(a):Co tak patrzyłem trochę po internecie, to ludzie mają niby po 8 / 10 / 14 lat instalacje i piszą, że bez zmian, jest wszystko ok.
To już inna kwestiahaku33 napisał(a):Jak stoi to się nie psuje no racja
No nie wiem czy jak za nową ale na pewno trzeba policzyć wymianę butli, a co tam jeszcze wyjdzie to trudno powiedzieć. Patrzyłeś jakieś z mniejszym przebiegiem tylko w benzynie żeby samemu założyć sobie gaz? Duża różnica wychodzi w cenie?haku33 napisał(a):To musiałbym ugadać z zejściem ceny jak za nową instalacje ?