Dzień dobry, Mam spory problem. Rozladował mi się akumulator. Drzwi zamknięte manualnie poprzez przekrecenie śrubki w zamku i kluczykiem od kierowcy. Problem polega na tym, że w tylnych drzwiach była włączona blokada rodzicielska a ja o tym nie wiedziałam. Teraz drzwi są zamkniete manulalnie śrubką do ktorej nie ma dostepu a od wewnątrz jest blokada rodzicielska do której też nie widzę dostępu. Czy ktoś z Państwa ma wiedzę jak otworzyc tylne drzwi pasażerów w takiej sytuacji? Czy to się właściwie da zrobić? Jestem mocno zestresowana. Z góry dziękuję za wskazówki.
W Clio na drzwiach jest mały przełącznik do blokady rodzicielskiej, ktoey uniemożliwia otworzenie drzwi od wewnątrz. Msnualnie zamyka sie drzwi przekrecajac mała śrubkę w srodku zamka ma drzwiach co blokuje otwieranie od zewnątrz. Czyli u mnie wyszlo ze sa zabkowane z zewnątrz i od wewnątrz. Akumulator się ładuje a ja szukam rizwiazania na wypadek gdyby centralny noe otworzył drzwi
Jak dziesiątki takich clio robiłem to nie mam pojęcia o tej śrubce, nawet nie wiem jaki cel jest w zamykaniu drzwi od zewnątrz Wrzuć zdjęcie tej śrubki.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Renault 5 L i TL Renault 5 weszło do sprzedaży w 1972 roku. Wprowadzono na rynek jednocześnie dwie wersje: "L" z silnikiem o pojemności 782 cm3, a następnie 845 cm3 oraz wersję "TL" napędzaną silnikiem 956 cm3, zapewniającym większą uniwersalność ...
Cel byl jeden przy rozładowanym akumulatorze kluczykiem można zamknąć tylko drzwi kierowcy, reszte żeby zamknąć bez centralnego zamka trzeba zrobić osobno każde i to właśnie ta nieszczesną śrubką. Przy czym nie ma się jak dostać do kazdej z tych blokad.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.