Benzyna (LPG) do 35 tyś

16 Lip 2017, 10:43

Witam. Poszukuję samochodu do 35 tyś zł. Ma to być benzyna,a w przyszłości może zamontuje LPG. Rocznie robię 20-25 tyś km w warunkach mieszanych. Miasto,trasy. Raz/dwa razy w tygodniu dojeżdżam autostradą(50km w jedną stronę) do pracy. Przeważnie jeżdżę sam lub w dwie osoby,ale jak jadę do pracy do 4 osoby jadą raz/dwa razy na tydzień i nie muszą mieć dużo miejsca(ważne,abym ja miał wygodnie :D ). Jako,że lubię pojeździć na desce to w musi się do samochodu zmieścić snowboard(chociaż można zawsze box na dach kupić :idea: ). Mój budżet to +/- 35 tyś zł. Co polecicie w tych pieniądzach? Czytając różne tematy/fora zapamiętałem takie oto samochody:
Laguna III 2.0 T
Signum 2.0T
Saab 2.0 T
Co jeszcze polecacie?
zyla23
Nowicjusz

Auto: brak

16 Lip 2017, 11:09

Możesz popatrzeć Honde Accord VII po lifcie i pieniądze ktore zostana przeznaczyc na instalacje i pakiet startowy. Luz regulowany jest recznie wiec nie bedzie drogo tak jak w przypadku szklanek ;)
flini
Początkujący

16 Lip 2017, 17:39

flini napisał(a):Możesz popatrzeć Honde Accord VII po lifcie

Rozglądnę się też, ale z tego co patrzę to tylko 2.4 by mnie interesowało i nie kombi bo nie wygląda
zyla23
Nowicjusz

23 Lip 2017, 09:32

Ktoś coś jeszcze poleci?
zyla23
Nowicjusz

23 Lip 2017, 14:04

C5 2.0, Mondeo mk4 (2.0/145, 2.5T), Volvo s60/v70, Mazda 6, Astra 1.4T

BTW to imo wybór pomiędzy mondeo 2.5T a laguną 2.0T
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Volkswagena cross up!
    Volkswagen rozszerza ofertę samochodów cross o nowego członka New Small Family, o cross up!. To miejskie auto pojawi się na rynku już latem i obok CrossPolo, CrossGolfa i CrossTourana będzie czwartym zindywidualizowanym ...
    Hyundai i30 nowej generacji w wersji 3-drzwiowej
    Hyundai zaprezentował pierwsze zdjęcia nowego modelu i30 w wersji 3-drzwiowej, którego oficjalna premiera będzie miała miejsce 27 września, podczas targów motoryzacyjnych w Paryżu. 3-drzwiowa wersja i30 jest ...