REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pozory mogą mylic. Według mnie to biorąc pod uwagę całokształt jest to najlepsze rodzinne auto mogą jedynie przerażać koszty paliwa jednostka benzynowa trzeba liczyć że będzie spalać średnio 15 litrów. Dlatego warto pomyśleć o instalacji gazowej. Ale za to dobry egzemplarz odwdzięczy się bezproblematycznym użytkowaniem. Typowe usterki dla tego modelu to pierdoły z elektryka typu centralny zamek a z grubszych spraw to sterownik skrzyni biegów.Adams007 napisał(a):I pewnie duże koszty utrzymania takiego amerykańska.
Kao napisał(a):Jeżeli nie przeszkadzał by Ci większy silnik to grand Voyager 3.3
Dlaczego duże? Największym kosztem jest tu paliwo ja mam LPG i w trasie 120-130km/h do 14 litrów i po miejscu około 20 litrów wszystko przy załączonej klimie trójstrefowej. Przy spokojniej jeździe w trasie 12-13 litrów LPG. Ale komfort jazdy nie ma porównania do Sharana, Zafiry czy np. Galaxy (jeździłem wszystkimi trzema), a o miejscu w środku już nie wspominam bo tu nie ma co porównywaćAdams007 napisał(a):Trochę za duży silnik. I pewnie duże koszty utrzymania takiego amerykańska.