Hej,
Wracam do was ponownie
Ponieważ nie mogę znaleźć dobrej sonaty w takiej edycji jakiej bym chciał ( strasznie biedne są w środku ) to coraz bardziej zastanawiam się nad takimi autami jak:
saab 9-3,
vectra C,
saab 9-5 ( nie mam pojęcia nic o tym samochodzie ),
peugeot 407
peugeot 308
toyota corolla e15 ( tutaj bym mogl troszke dolozyc )
honda civic VIII ( tutaj bym mogl troszke dolozyc )
Pytanie czy coś jest jeszcze wartego uwagi w tych segmentach?? Jak się spisuje saab 9-3 i 9-5 po lifcie ?? Słyszałem również że jest problem z vectrą C 1.8 po lifcie ( podobno się nie gazuje ). No i jak gazuje się peugeot 308 czy jest warty uwagi?
Biorąc dalej pod uwagę że mógłbym dołożyć max 5 tyś do puli ( w tym gaz ) to czy coś jest jeszcze wartego uwagi?? Czy może waszym zdaniem nie opłaca się dopłacać 5 tyś teraz i kupić coś za 17-18 tyś a za rok sprzedać i dołożyć z 10-12 tyś? Ogólnie nie wiem jak samochody się sprawują na takich trasach i tylu tyś km rocznie ( 50 tkm ). Więc teoretycznie nie wiem czy opłaca się wydawać dużo kasy na auto które będzie robiło tysiące kilometrów, czy raczej kupić takie które będzie do zajeżdżenia, a potem kupić drugie dla żony które będzie sobie stało i czasami je ruszę
Oczywiście cały czas na uwadze mamy spalanie, jazdę 110 km/h, miesięcznie 4-5 tyś km ( all na gazie ), jak i zadowolenie rodziny w wakacje/ferie gdy jedziemy odpocząć
Jeszcze raz proszę was o porady
![Uśmiechnięty :)]()
i dziękuję za wszystko
![OK :ok:]()