REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pomyśl - auto sprzedawane poniżej ceny rynkowej, więc ile za nie dał aby zarobić? A tak drogich aut nie sprzedaje się z zarobkiem przysłowiowych 500zł. Znajomy ojca szukał pół roku Civica 1.8 i ostatecznie kupił takiego za... 29.5k od pierwszego właściciela rok 2007.rissek napisał(a):oferta od handlarza, zawsze musi oznaczać coś nie tak?
rissek napisał(a):Rozumiem, że za tymi kryteriami w parze idzie odpowiednia cena. Po prostu Honda Civic bardzo mi się podoba, dlatego zastanawiam się czy nie poczekać i odłożyć odpowiednią kwotę aby ją zakupić.
łysy30 napisał(a):mike1735 też masz wrażenie, że kolega rissek kompletnie nie czyta tego, co do niego piszemy?
rissek napisał(a):Nigdy nie wiadomo, czy właściciel spuści z ceny o te 2 tys.
tak, ale to w sumie takie urozmaicenie od codziennościłysy30 napisał(a):mike1735 też masz wrażenie, że kolega rissek kompletnie nie czyta tego, co do niego piszemy?
o borze, to straszne, współczujemyrissek napisał(a):Nie chciałbym się śpieszyć, bo wiem, że pośpiech to zły doradca, ale szukam już auta 3 tygodnie i nic ...
Radom i kilka innych miejscówek na mazowszu to mekki handlarzy-magików, którzy sprzedają same perełki, diamenty, jedyne takie, a foto w ich ofertach są po grubym fotoszopie. Pamiętam jeden odcinek "Turbo Kamery" na TVN Turbo, w którym prześwietlali konkretną ofertę z Gubina (kolejna mekka perełek) czy Ostrów Mazowieckiej, nie ważne. Oczywiście w ogłoszeniu wszystko pięknie, auto sprowadzone, po opłatatach, bezwypadek, panie jak pan chcesz kupić to pan wsiadaj w auto i jedź bo już 10 jedzie z hajsem... Po prześwietleniu auta przez redakcję TVN Turbo auta okazało się, że w USA auto miało konkretnego dzwona, który to zakwalifikował auto do szkody całkowitej. Serio, pracowałem trochę w komisie, zarówno "na garażu" jak i w sprzedaży, więc jeśli chcesz to mogę Ci co nieco poopowiadaćrissek napisał(a):Sorry ale argumenty, że samochód jest z Radomia + samochód nie kosztuje 30 tys. zł. eliminuje samochód są dla mnie dziwne.
wierz "autocentrum" w 100% to daleko zajedzieszrissek napisał(a):http://www.autocentrum.pl/ceny-aut-uzyw ... nda/civic/
na temat handlarzy już się wypowiedziałem, teraz trochę na temat Fiata.rissek napisał(a):W innym temacie ktoś podał że do 22 tys. można kupić Fiata Bravo, a potem wstawiając oferty tego Fiata, każdy krytykował że od handlarza, za tani itp.