REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
hardtrec napisał(a):Ojciec też odradza aby nie brać japończyka bo mnie puści z torbami . Mam szukać seata albo vv jakiegoś ..
dzida napisał(a):hardtrec napisał(a):Ojciec też odradza aby nie brać japończyka bo mnie puści z torbami . Mam szukać seata albo vv jakiegoś ..
jakby to był Twój mechanik to bym powiedział, że zmień mechanika ale Ojca nie zmienisz
Nie słuchaj opinii osoby co nie wie o współczesnych autach tyle co ludzie tutaj na forum. Gwarantuje CI, że japoniec spokojnie przejeździ te VAGi chyba, że kupisz mocnego niezabezpieczonego w porę rdzewiucha. Ceny masz niewiele droższe, a jak weźmiesz pod uwagę o wiele niższą bezawaryjność to japończyk będzie tańszy a nie przereklamowany VW... A jak ceny części są takie ważne to weź... francuza, bo są nawet tańsze
hardtrec napisał(a):tutaj jest ważna kwestia cen części i dostępności zamienników
hardtrec napisał(a):Dzida za 15tys kupię w miarę zadbaną mazdę ? czy lepiej poczekac i ukulac i poszukać coś za 16-17 tysi?
dzida napisał(a):hardtrec napisał(a):tutaj jest ważna kwestia cen części i dostępności zamienników
W dobie internetu to już jest pikuś. Problemem może być tylko czas oczekiwania na kurierahardtrec napisał(a):Dzida za 15tys kupię w miarę zadbaną mazdę ? czy lepiej poczekac i ukulac i poszukać coś za 16-17 tysi?
Kupisz z początku produkcji spokojnie ale lepiej jakbyś miał te 17 na zapas. 3 nie rdzewieje tak mocno jak 6 ale i tak obowiązkowo trzeba zabezpieczyć. Najsłabszy punkt to tylne nadkola. Szukaj z silnikiem 2,0 ale w tej cenie to będzie o wiele więcej 1,6
vxz napisał(a):Ja mam zagazowanego focus mk1 2.0 przejechane na gazie 60tys nic sie nie dzieje . A co do mazdy to nie kupuj rdza go zje.
Jedna jaskółka wiosny nie czynivxz napisał(a):Ja mam zagazowanego focus mk1 2.0 przejechane na gazie 60tys nic sie nie dzieje .
Dokładnie, z Mazdą jak z Foką. Po kupnie porządna konserwacja i po problemie.hardtrec napisał(a):Jesli nie zakonserwujesz to napewno zje