Blad w przegladzie?

11 Lip 2010, 14:40

Witam niedawno nabylem stojacy w Polsce samochod sprowadzony z Holandii. To Opel Astra, w Polsce byl przez dwa miesiace, ma zrobione wszystkie oplaty, przeglady itd., tylko pozostala rejestracja na mnie. Niestety podczas przegladania dokumentow znalazlem blad. W dokumencie identyfikacji pojazdu wpisany jest kolor samochodu srebrny podczas gdy tak naprawde jest to samochod w kolorze czerwonym. Wszystkie dokumenty, w tym po holendersku, kentekenbewijsy, homologacje, tlumaczenia sa na kolor czerwony tylko pozostaje to ze stacji diagnostycznej. Nie chce wnikac w to czy samochod byl malowany czy cos ale skoro dokumenty sa na kolor czerwony to skad ten srebrny w papierach ze stacji diagnostycznej? Moze blad? Napotkam jakies problemy przy rejestracji samochodu?
prosto
Nowicjusz

Miejscowość: zawiercie

11 Lip 2010, 14:46

prosto napisał(a): ale skoro dokumenty sa na kolor czerwony to skad ten srebrny w papierach ze stacji diagnostycznej? Moze blad?

A jaki widzisz problem... :?: :?: Podjedz na SKP ktora robiła ten przegląd i diagnosta bez problemu Ci to poprawi...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

11 Lip 2010, 14:49

Migi60 napisał(a):
prosto napisał(a): ale skoro dokumenty sa na kolor czerwony to skad ten srebrny w papierach ze stacji diagnostycznej? Moze blad?

A jaki widzisz problem... :?: :?: Podjedz na SKP ktora robiła ten przegląd i diagnosta bez problemu Ci to poprawi...

Przeglad byl robiony na drugim koncu Polski.
prosto
Nowicjusz

Miejscowość: zawiercie

11 Lip 2010, 15:00

prosto napisał(a):Przeglad byl robiony na drugim koncu Polski.

A co telefonu nie masz... :!: :!: Ja kiedyś pomyliłem w DIP-e kraj rejestracji.Facio do mnie zadzwonił,poprawka i wyslałem mu poprawiony DIP...Jak nie będzie chciał to prześlij mu faksem...Kazdy moze się pomylić ale zrobienie poprawki to jego zasrany obowiązek... :!: :!: :sad:

[ Dodano: 11 Lipiec 2010 ]
Ps.Tym bardziej ze masz wszystkie namiary....
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...