Blokady rozrzadu 2.5 tdi V6

04 Lut 2009, 18:32

Czesc. Potrzebuje wymiar gwintu jaki jest na blokadzie walu w silniku 2.5 tdi V6 (audi vw skoda). Bede wdzieczny jak ktos posiada caly rysunek lub wszystkie wymiary tych blokad :roll:
hot-garage
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk
  • 04 Lut 2009, 18:37

wykrec zaslepke to bedziesz wiedzał jaki jest gwint
    mlody861
    Zaawansowany

Miejscowość: ok Warszawy

04 Lut 2009, 19:04

Niemam teraz tego auta ale chce zrobic blokady i potrzebne mi sa dane :roll:
    hot-garage
    Początkujący
    Awatar użytkownika

04 Lut 2009, 19:08

nie lepiej kupic to sa zeczy bardzo precyzyjne tymbardziej ze nie ma klinów na wałkach a wał jest blokowany na dojscie wiec grubosc końca blokady wału ma u ogromne znaczenie
    mlody861
    Zaawansowany

04 Lut 2009, 19:17

Wiem ale jadnak mam okazje material sprzet wiec bede robil dlatego potrzebuje danych
    hot-garage
    Początkujący
    Awatar użytkownika

04 Lut 2009, 20:03

wałki sa blokowane przez liniały a wał jest blokowany trzpieniem ale nie jestem w stanie podac ci jego wymiarów bo nie mam go przy sobie
    mlody861
    Zaawansowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
      Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
      MCA 600 Sport Spider
      MCA 600 Sport Spider to samochód, który powstał na bazie pojazdu seryjnego – polskiego Fiata 126p. Auto, choć powstało w Wielkiej Brytanii, zostało prawdopodobnie zaprojektowane przez Włocha Aurelio Bezziego. ...