BMW 520 vs. Audi A6 C6 i inne

06 Kwi 2010, 09:51

Zawsze bawiło mnie ocenianie samochodów po wyglądzie.
BMW 5 podoba mi się=super samochód, E-klasa nie podoba mi się= złom :lol:
To jest przedszkole czy forum samochodowe?
A poziom wypowiedzi pecet11 zostawię bez komentarze bo te wyjazdy osobiste są bardziej niż żałosne, ale dla stereotypowego kierowcy BMW pana drogi typowe.
Jak dla 4 osobowej rodziny to ja osobiście kupiłbym nowego Fiata Bravo 2.0 MJ z pakietem sport i cieszyłbym się z pięknego nowego samochodu, ale widzę, że nie wchodzi w grę.
BMW to dobry wybór choć ja skłaniałbym się do E-klasy imho jbardziej mi odpowiada ale to tylko i wyłącznie kwestia gustu, oba są świetne.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

06 Kwi 2010, 18:25

Kierunkowskaz napisał(a):
pecet11 napisał(a):Myślę że te linki wiele tłumaczą. Kierunkowskaz zauważę że swoją bunią bujam się od nowości a ty :lol: .
Daruj sobie te uwagi. Nie jestem kolejnym idiotą na forum który chwali to co właśnie kupił bo jest jego spełnieniem marzeń a wszystko inne nie. Pochwal się problemami z zawieszeniem w twoim pasku, rzeczywistym przebiegiem, które elementy miałeś malowane, czemu szyba nie jest oryginalna(wiem wiem kamyk na autostradzie w deutschlandzie. Ach te kamyki tylko że ja jeszcze nie spotkałem. Może to te małe zawistne polaczki rzucają w lawety wioząc cały ten szajs. Pewnie kierownica ci drży na skrzyżowaniu i tłumaczysz sobie to pracą silnika nie przebiegiem, modląc się o dojechanie do następnej wymiany paska bo zaoszczędziłeś na napinaczu. Wmawiasz kolegom że ksenon siedzi w kloszu a navi to tylko zbędny bajer. Zapomniałbym dodać jak już rozpędzisz tego trupa do 180 pogłośnisz radio bo jakoś dziwnie przytłumione ale to wina sprzetu :lol:popatrz kto cie wy mija z uśmiechem w ciszy i spokoju. Trzymając ręce delikatnie na kierownicy bo nie muszę skupić swojej uwagi na utrzymaniu grata na swoim pasie.

Nie wiem o co walczysz, bo jak byś zajrzał do profilu to byś zobaczył czym jeżdżę oprócz b5, ale chyba obsługa tego forum Cie przerasta. A to co piszesz o Deutshlandzie to chyba nie w moim przypadku bo moj jest z polskiego salonu i przednią szybę ma oryginalną i nic nie drży, jak dbasz tak masz haha chyba się nasłuchałeś od ludzi którzy kupili złom z Niemiec i na każdej części oszczędzają, no ale są ludzie i ludziska. A taty samochodem nie jeżdżę bo od 12 lat jeżdżę tylko swoimi.

Wiem wiem wiem. Jesteś super i w ogóle najlepszy. Posłuchaj takie zachowanie świadczy o kompleksach. Znam te dziecinne zabawy obracanie kota ogonem nie zwracanie uwagi na część posta i czepianie się słówek. Standardowe zachowanie na poziomie uczniaka z ogólniaka. Wyłuszczę ci coś. Robisz z siebie idiotę okazujesz słabość zakompleksionego ułana z szabelką. Wstrzymaj konie schowaj szabelkę. Ja dziennie słucham biedaków tobie podobnych płaczących nad swoim samochodem, mam z tym wiele styczności jako właściciel serwisu i czegoś jeszcze. Śmieszą mnie posty typu kup to i to jak pytanie jest krótkie BMW5 czy A6. Ja odpowiadam na pytanie, a ty, raczej nie. Poczułeś się urażony hehehe właśnie pokazałeś że masz wiele kompleksów, a najeżdżanie na BMW i jechanie po ich właścicielach jest objawem chorobliwej zazdrości człowieka w tęsknocie za czymś ulotnym w tym przypadku E60. Wylewaj swoje żale na żal.pl. Mało mnie obchodzi twój profil ja też moge sobie dopisać to i owo i twierdzić że jeszcze nie zdążyłem tego zrobić. Odpuść już tą dziecinadę pisz dalej odpowiedzi nie na temat i patrz na siebie z dystansem bo łatwo o wzburzenie które skutecznie wprowadza błędne postrzeganie otaczającej rzeczywistości. Popracuj jeszcze trochę weź dwa kredyty i kup sobie E60 myśle ze do swojego auta dla ludu nie wsiądziesz. Zapomniałbym możesz go znienawidzić bo jak gołodupca nie stać na eksploatacje to najlepiej sprzedać i krytyki nie oszczędzać. Koniec.
Ostatnio edytowany przez pecet11, 07 Kwi 2010, 23:23, edytowano w sumie 1 raz
pecet11
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnowskie Góry
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda na suwak - czy teoria idzie w parze z praktyką?
    Minął już ponad miesiąc od wejścia przepisów nakazujących jazdę na suwak. Sprawdziliśmy jak to wygląda w rzeczywistości poruszając się w Warszawie w godzinach szczytu czy faktycznie kierowcy respektują tą zmianę. Jazda ...
    Droga od koncepcji do samochodu
    Gdy samochód zjeżdża z linii produkcyjnej, jest w nim już zawarty efekt wysiłku wielu osób. Stworzenie nowego modelu to długi i kompleksowy proces, na który składają się lata doświadczenia zebrane przy ...