REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ok, czyli światła mijania nie były włączone a to co widać to pewnie odblask z lampy błyskowej aparatu? Jeżeli tak to ok, myślałem że w momencie robienia zdjęcia miałeś światła mijania włączone. Przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu.Marekus1225 napisał(a):to zdjęcie było robione na zgaszonych lampach
Lub mocno zabrudzony to też może być przyczyną słabego świecenia.Marekus1225 napisał(a):dowiedziałem się od mechanika że odblask może być matowy rozbiorę to zobaczę
Czyli w obu ten sam problem?Marekus1225 napisał(a):problemem Odbłyśnik soczewki nadawał się do regeneracji.
Masakra nic dziwnego że tak słabo świeciły. Drugi będzie pewnie identyczny. Oddaj je do regeneracji bo w używkach też mogą być już w nie najlepszym stanie. Następnie kup dobre palniki ksenonowe jak radzi [email widoczny po zalogowaniu]Marekus1225 napisał(a):No tak w obu jak na razie jedną rozebrałem ale oba tak samo świecą.
Koszt regeneracji jednej szt to 99 PlN tak to wygląda w ogolę brak chromu. I cała przerzyna.
Zadzwoń do serwisu BMW i zapytaj o te odbłyśniki czy występują osobno i jaki były koszt zakupu.Marekus1225 napisał(a):Będę regenerował tylko ciekawy jestem na jak długo to regeneracja zda egzamin nie mam pojęcia ile kosztują całkiem nowe ale na pewno dużo więcej niż 90 PLN
Na ile czasu jest gwarancja na plastiki? One palą się zazwyczaj przy żarnikach noname które mogą mieć sporo wyższą temperaturę.Marekus1225 napisał(a):plastiki znowu się popalą po regeneracji po paru miesiącach ale metalowe 600 zł plastikowe 200 zł