Witam wszystkich!
To mój pierwszy post na forum, choć czytam od dawna ale zawsze znajdowałem odpowiedzi na wszystkie pytania więc nie było sensu zaśmiecac forum.
Teraz sytuacja jest taka, że stoję przed zakupem mojej pierwszej Beemki i po baaardzo dlugich analizach, setkach przeczytanych postów na forach i wewnetrznych bojach czego chce, a czego nie wybór padł na E36 Touring z silnikiem od 323 do 328. Mój problem polega na tym, ze jak doskonale wiecie przedział cenowy jest spory i teraz prośba do kogoś ogarnietego bardziej ode mnie w temacie, wstępnie upatrzylem 3 modele i jako, że są dość daleko od siebie wolę napierw spytać tu zeby nie tracić niepotrzebnie kasy na paliwo tym bardziej ze juz troche stracilem
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... AjN9x.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... AoSZD.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... zXba4.html
Jak widać jeden kosztuje 4500, drugi 6800 i trzeci 9900. Mój budżet to mniej więcej 10000zł i tu moje pytanie czy lepiej kupić ktorys z tych tanszych modeli i reszte kasy ewentualnie w nie zainwestowac, czy lepiej kupic ta drozsza i wierzyc, ze bedzie dobrze
Wiem, ze ciezko cos powiedziec bez oględzin auta na żywo, ale moze jesteście w stanie mnie jakos nakierować? I w ogóle co o nich sądzicie, warte uwagi?
PS Chce zeby samochód sluzyl mi dobrze na co dzien i do tego czasem zarzucic bokiem na mokrym czy puszku, w ogóle slusznie wybieram e36 zamiast e46 kombi(z poczatków produkcji)?
Pozdrawiam!