REKLAMA
Witam,
zacznę może od tego, że poszukuję BMW e39- koniecznie benzyniaka w automacie. Stary dobry niestety często rdzewiejący samochód. Znalazłam w okolicy sprowadzoną, nie przerejestrowaną BMW touring 2,5 benzyna 170km 1989 rok za 7000 zł plus 700 zł drugi komplet kół ...doliczyć do tego przerejestrowanie auta ok.1500 zł, wymiana części eksploatacyjnych (sprawdziłam i jest tego sporo) wyszła mnie ok. 2500 zł. Skrzynia pracuje równo, nie szarpie. W silniku nic nie stuka, nie zauważyłam żadnych wycieków. Pod względem blacharskim pozostaje wiele do życzenia , ale co spodziewać się po takim staruszku- swoje wyjeździł. Środek bardzo zadbany, nie widać przejechanych 300 tys. km. (ta....) Serdecznie proszę o wypowiedzenie się w tej kwestii byłych lub teraźniejszych użytkowników tego samochodu? Szukać po Januszach w PL czy włożyć w sprowadzoną ? Co możecie więcej powiedzieć mi o automacie w tym samochodzie? Posiadam audi a6 c6 avant 3,0 tdi i skrzynia działa mi bez zarzutu, jestem zadowolona. Jak wygląda to od strony użytkowników BMW?
Pozdrawiam.
Magda