BMW E46 Warto !!!

26 Lut 2013, 16:35

Mam do dyspozycji 15 tys i tutaj rodzi sie pytanie czy za te pieniadze kupie E46 w dobrym stanie bo zalezy mi na dislu bo robie duzo kilometrów ale jesli macie inne zdanie ze lepsze sa w bezn to jestem otwarty na kazda propozycje i czy jest róznica miedzy kombi a sedanem w tym aucie jesli sa jakies jeszcze pyt prosze pytac i dziekuje :D
adik1030
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 07 2012
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Audi A3 8L
Silnik: 1.9 TDI 130 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

26 Lut 2013, 22:14

chlopie.... 15 tys za BMW...

Miałem E46 320D 136KM, trafiłem niestety na egzemplarz z przebiegiem niby 160 a miał ponad 450tys, auto po kilku mechanikach i diagnozach - dalej nie wiadomo co nie tak bo słabo ciągnie i turbodziury.
Koszta części są konkretne np. Padły mi termostaty (są 2) 1 szt. 250zł
Psuło się wszystko co mogło!!
Centralny, maty w siedzeniach, urwał się podnośnik szyby..., zerwany łącznik wydechu, wycieki oleju, stuki wachaczy po roku od wymiany, wymieniać dalej...?

jak chcesz diesla od bmw to lepiej odłóż odrazu drugie tyle na naprawy.

Ja obecnie poruszam się Hyundaiem i20 (3 letni już) - wiadomo to nie BMW... ale interesuje mnie tylko lanie paliwa na stacji :)
infor7
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...